lätttmjölk, mellanmjölk och fetmjölk..

Hej hopp,
passar på att skriva lite medan E och Marie ligger typ halvdöda framför Tv:n. Dessa senaste dagarna har varigt jätte speciella och har tagit på kraften som bara den. Iförgår så var jag hemma hos beatrice och hade supermysig tjejkväll. Gjorde slut på tre flaskor vin och tjötade som bara den. Och jag fick användning av mina gamla kunskaper inom smink (Om becca läser detta så tror jag hon skrattar ihjäll sig :p) vi höll på med hår och smink mycket.

När han är här så är den så fast men när han inte är här så är den bluuöbb...

Igår så hade vi tjejkväll hos E och spel kväll. Vet inte vad skiten hette som vi drack men vi han både bli: fnittriga, deprimerade, glada och dansa den filipinska analdansen samt en omgång av yatzy och sanning o konka. Vi är helt sjuka i huvudet. Kvällen slutade med att jag o frugan gick hem till mig och sov.

Jag är inte ensam men utan Björn

Dagen efter tog städhäxan en sovmorgon medan vi städade allting precis i tid innan Jenny kom och vet ni vad? Vi var så duktiga.Det blev skit fint. Och det tyckte Jenny också så jag fick mina pengar och blev en lägenhet mindre.

Man behöver inte vara ihop för att man har legat med varandra. Vem gör sånt nuförtiden?
Jag gör de... men jag är la en utdöende ras


Nu sitter både underbara E och underbara Frugan i soffan hos E och är typ döda. det är menningen att vi ska gå o handla snygga kläder på rean men vi får ser hur det går... Tacka guddina för att jag har så underbara vänner

Ni får inte umgås med killar.... Ni blir tråkiga och trötta

FaBuLous

Så herrensgött...

Jag sov över hos Marie igår och lekte förklädde... Hahaha
Nästa dag så gick jag, E och marie hem till mig och städade som tokingar. Eller ja... marie och jag städade. E mest dominerade på mig och vägrade låta mig gå ur köket tills de var rent. Städhäxa! Nej hon gjorde faktiskt mest men hon skrek på mig när jag försökte komma ur köket. Det slutade med att jag kastade saker på henne.

Micromat är jätte äckligt..

Sen kom mamma o marlene med stort lass och vi bärde ner allting och fan va mycket det va. Helt utan män klarade vi oss. Vi är staka individer. Fan va glad jag är att jag har dessa jätte fina människor i min närhet som hjälpe mig när det blir svårt. Älska er så mycket


Macavity

Idag blev Hampus den gamla Hampus som han var för typ fem år sedan. Morsan kom hem från landet och hade glömt datorn. I datorn finns ett speciellt program som är designat för att göra scheman som förenklar Hampus vardag. Han blev som galen och masade och masade ord, ställde massor av frågor om och om. Jag, Kojan och mamma blev jätte trötta. Det hjälper inte att man skriker på honom, då blir det bara värre och kommer någon gång återkomma i en ny "attack". Vi försökte  ringa till alla andra i partille som hade de programmet (typ två) men båda familjerna var bortresta.

Sen kommer ångerstadiet, vilket nästan är jobbigare än det första stadiet. Där Hampen ber om ursäkt hundratrettioåtta gånger och man själv måste komma på vad man har hunnit göra för fel. Jag tror jag hade smällt i dörren eller sagt nåt elakt den här gången. Vi bad om ursäkt i en timme och nu är allt ok...

Det är sjukt hur snabbt man glömmer hur jobbigt allt var en gång i tiden och hur bra vi har de nu ♥

Godermorgon

Idag blev jag väkt av min prins klockan åtta på morgonen. Hampus hade inte sovigt så bra och hade dessutom inte hittat sina tabletter.Så vi satte oss och såg på film i hans rum och myste. Fin start på en fin dag.

Idag ska jag ta bussen till Trollywood och skriva på kontraktet till min första helt egna lägenhet. Känns jätte spännande. Sen ska jag börja tänka ut design ideer som jag ska visa Björn och förhoppningsvis går han med på hälften :p

Det här kommer bli ett annorlunda år. Inte för att förra året var annorlunda. Börja med någonting helt annat som jag aldrig trodde jag skulle syssla med och lämna skådespelriet och hela teatern världen kändes som ett stort steg från mig själv men jag tycker att jag har fyllt upp det tomrummet nu med jätte härliga färgstärka personligheter till underbara vänner. Plus att det känns som om jag gör någonting som gör att jag kommer tjäna samhället.

Jag vet att jag säger det väldigt ofta men jag är så jäkla stolt över att B har kommit in på utbildningen och trots att jätte många (alla jag har träffat) har tvivlat på det här med att vi ska flytta till trollhättan och att jag ska pendla så har jag en jätte bra känsla om det. Så länge man vill så kan man verkligen göra allt. Bara man kämpar...

Älskar varenda en..


Misygt och mysigt

Jag har haft jätte mysiga senaste dagar. Varigt ute på västkusten och festat på Fjordfestivalen med lilsyrran. Sen fick jag vara på Bokenäs ett litet tag och det kändes faktiskt inte så farligt. jag kan nog faktiskt tänka mig att återvända nästa år, Idag var jmed ag med Anna och det är nog en vän jag alltid kommer ha med mig resten av livet. Hon räddade mig under gymnasietiden och trots att vi är så enormt olika kommer vi alltid att komunicera på vårt speciella sätt. Det känns skönt..

Sen var jag på bio med alla mina syskon förutom Linnea och såg på Harry Potter som jag verkligen älskade. Bästa filmen hittils. Sen ha ´r jag varigt i Öjersjö och gått vid Kåsjön i mörkret och lyssnat på marlenes I-pod. Mys dagar med andra ord. och imorgon ska jag åka o skriva på kontraktet. Älskar er alla

En Muskelusk kommer farande...

Hahaha. Fan va vi löljade oss igår jag o E. Det känns väldigt bra. Om jag någonsin får en hund ska han hetta Muskelusk eller Sniff. ,min väldigt rike och generöse partner får bestämma. hahaha.

Nu ska jag sticka till Bohuslän och träffa mysiga människor. Fick reda på ett tag sen att min sambo inte läser min blogg eftersom....? Jag vet inte,
A. Han har inte tid
B. Han saknar mig inte så mycket
C. Han läser hellre någon Kissemiss.blogg.någonting.

Det är nog bara och vråka och välja bland svaren. Känns skönt för självförtroendet va?

Vilken härlig dag

var lite nere förut tidigare idag men så läste underbar Evelina "Samantha" min blogg och ringde till mig och tog hand om mig resten av kvällen. vi stack till valentino och hade det underbart. Tack snälla gumman.

Jag har kommit på att min sambo tycker att mina åsikter inte spelar någon stor roll närde ställs på andra sidan. lite som molkom. Vilket sårar massor. jag önska att jag hade större pondus och att jag var värd mer i visas ögon men jag kommer aldrig bli så stor som vissa andra pundare.

Väldigt skönt att komma ifrån molkom och hitta alla dessa underbara människor som lyssnar på ens åsikter och tar ens känslor på allvar. det gör mig faktiskt väldigt glad och lättad faktiskt. Det känns som om de kommer gå bra.

Pratade med de två äldsta swedlund syskonen precis i telefon förut. Imorgon ska jag till uddevalla och röja. Ska träffa de bästa som molkom har att erbjuda: TUVA plus att miene klienie swester kommer och så får jag träffa hanna. Så det blir jätte skoj.

Kram på er bäjbisar

Hej jag heter Danielle

Jag känner verkligen att jag inte har koll på någonting känns det som nuförtiden. jag tror att jag tog på mig för mycket när jag sa till björn att jag kunde ta hand om lägenheterna. Känner att jag inte kommer klara av det. Egentligen skulle jag varigt i Uddevalla idag med frugan. men jag vaknade för sent och sedan kändes det fel att tvinga någon av grabbarna att vara nykter så de kan köra mig från Kampenhof. Jag känner mig så att jag börja tacka nej mer och mer till mina vänner för att jag känner mig så slutkörd. Jag hoppas verkligen att alla förstår att jag älskar er alla jätte mycket men jag kommer behöva ta de lite lugnare frammåt i tiden. Förlåt att jag är så vimsig. Älskar er jätte mycket och snälla tjata på mig 





JAG BEHÖVER EN MAN...

...som kan diska mina glas. Kan verkligen inte diska glas och efter vad jag har hört så är det inte så många kvinnor som kan det. I alla fall inte i min umgeängekrets. Idag har jag i alla fall varigt någolunda duktig. har slängt skräp och varigt hos E och lä'mnat över både bilder och kamera. Sen skulle jag till Bibban för att lämna en alldeles försenad bok. Hade de vart i GBG så hade jag fått hosta upp 500 men eftersom Borås är så gullig så blev det bara 20 spänn. vågar inte tänka vad hemska STHLM skulle begärt. sen fick jag för mig att jag visste någonting så jag började gå från centrum genom alelundsparken till Trandared. Det var ju jävligt dumt och 2 1/2 timma senare var jag framme.

Men frugan var så söt. Trots att jag sprang runt och bara störde sa hon ingenting. Sen åt vi vit pasta med falukorv och massa blod. Hon är så söt. Av hela Borås eliten är det hon vet mest av vad jag vill höra. Medans E, sofie och Niclas prisar Björn till höjden är de frugan som gör mig glad genom att säga nedsättande grejer (trots att jag vet att de e hon som älskar honom mest) men ibland behöver man höra att ens bättre hälft inte är ett helgon (trots att Vilhelmina skulle intyga tvärtom) 

Om man inte vet att man är en prostituerad  medan man utför prostituion så är det inte prostituerande efteråt heller...
- Tjejerna som har koll på läget. 



(PS: Jag hoppas att alla vet att jag älskar Sankte Ohlström jätte mycket)

Dagen som var obetydlig...

Heregudherregudherregud.....

Idag har jag inte gjort någonting vettigt. Jag har varigt så jävla bakfull att jag inte ens har kunnat lämna lägenheten. Igår fyllde Sofie år och eftersom vi är så himla smarta (jag, marie, evelina och niclas) så skulle vi göra en överasskningsfest. Det är fan mitt mål i livet att göra överasskningsfest. Gjort några mindre och försökte en gång at göra en för Björn men den blev inte lyckad.

Men våran plan var så här att bjuda in Mange (Sofies pojkvän), Micheal, två av sofies gamla kompisar samt människor från högskolan. Fan va lyckat det blev. Hon blev verkligen grundlurad. har aldrig sett någon så lycklig människa som när hon hittade Mange i sängen. Fan va värdt det var. Tyvärr hade jag en uppgifft och det var att ta hand om Sofie innan det var dags att ta henne till överaskningsfesten. detta innebar att dricka med sofie och Sofie kan hålla sin sprit bättre än mig. så när det var dags för överasskningen så var jag redan pangad. Men allt blev som det skulle och snälla snälla Dannies Micke (Fins tre Micke: Maries Micke, Dannies Micke och Chaffis Micke) ordnade en raggarbil som jag och Evelina fick åka hem till Hässleholmen med. så jätte fint.

Idag har jag varigt bakfull, noterat att jag glömde mobilen hemma hos frugan, vi har ingen mat i lägenheten samt att lägenheten ser ut som skit occh jag orkar verkligen inte städa. Men det är morgondagens beskymmer har jag bestämt. Något som har varigt skoj däremot är att jag har pratat med Manne (OBS inte Mange) min gamla tonårkärlek om typ allt och det känns ganska skoj att reda upp allt och ta reda på vad som hände med den där grabben. 

En annan person som har hållt mig upptagen är Gordon Ramesey... Tjackad i mig gamla avsnitt... Jätte skoj.. 

Jag filmade igår kväll och om de två saker jag har lärt mig om att filma så är det:
1. Håll käften när du filmer... Det låter inte bra när kameramannen pratar
2. Drick inte och prata medans du filmar... Det låter verkligen inte bra när en full kameraman pratar...




People, take a bow....

Allting snurrar just nu. Jag kan säga så här liksom: det är fullt med känslor i Sex and the city-gänget. Mest bra men jag börjar mår dåligt av alla dessa starka känslor. Jag la med allt färgstarkt när jag kom till Borås och nu har det kommit tillbaka på det mest oväntade stället. Jag ler åt tanken. För jag flydde verkligen ifrån det när jag lämnade Molkom, orkade inte med paniken om att allt skulle vara så stort men efter en förtjänlig vilo paus så välkommnar jag det med öppna händer.

Här är jag... ta mig!

Lägenhetsshopping

Imorgon drar jag iväg till trollywood och shoppar lägenheter. Jävligt spännande. För de som inte kände mig på den tiden så kan jag berätta att jag faktiskt har gjort detta ett par gånger tillsammans med B och en gång ensam. Den gången blev en KATASTROF. Det var runt den här tiden förra året. Jag var jätte stressad att hitta någonting till mig o B (som jobbade i Vilhelmina just då). Det var tvungen att vara billigt och ha ett bra läge. Det var de kraven som Das Director hade sagt till mig och på dem två punkterna lyckades jag någolunda. jag hittade ett ställe i Norrby (Norrby är jävligt central) och för ett ganska bra pris.

De negativa punkterna var (som vi senare upptäckte) 
  1. Två stora mögelfläckar (1 i sovrummet och 1 i vardagsrummet)
  2. Ingen nyckel till tvättstugan (Tack morsan för att vi fick komma till Öjersjö o tvätta)
  3. Ljuset i sovrummet fungerade inte
  4. Parkeringen vi blev lovade fick vi dock betala för men inte använda (Någon Harkuharku tyckte visst att den var hans)
  5. Vi hade en känd knarklangare som granne längst ner i huset
  6. Trots att vi bara en gång kom ner till tvättstugan så var de visst ingen tvättstuga utan ett  till sovrum för våra närmaste grannar som har nio döttrar i åldrana mellan tre och tolv.
  7. Vattnet hade två inställningar ISKALLT och SKETTA VARMT
  8. Det var så mycket mögel i luften så när man klädde på sig nytvättade kläder kändes allt nersvettat.
  9. Toaletten hade mycket mögel mycket mycket mögel...
Ni undrar säkert: hur kommer det sig att denna tjej inte märkte detta när hon tittade på lägenheten? Svaret är att jag har ingen anning. Jag kommer ihåg att jag var överlycklig när jag fick den och när B äntligen såg den gick han runt i en kvar och sa: Det kan vi fixa. med ett misslynt min på läpparna. som tur var räddade han mig därifrån och vi bodde på underbara Bergdalen i ett halv år.

Så nu är både jag och min omgivning väldigt spänd på hur jag kan klanta till det detta året...

TO BE CONTINUED...

Bilder från den underbara lägenheten i Bergdalen

Kärleken den kärleken

Satt och pratade i telefon med Carrie förut. hon har hittat sin drömprins och allt är så underbart. jag blir så glad av att höra allt. grattis grattis. Önska jag hade min knöl hemma. Tänker på när vi först blev ihop, tro de eller ej men Björn övertygade (jag vet att de ordet inte stavas så) mig att bli ihop med han. jag var faktiskt emot det först hihi. glad att jag sa ja i den där lilla molkoms bastun. fatta vad jag hade missat om jag hade gått på min magkänsla. Fan va jag saknar honom. ska bli så roligt höra om allt wierdo han, emil o pierre (det stavas säkert inte så hellre men jag har ett läkarintyg)  har varigt med om. Till de nu förälskade vill jag bara säga: NJUT! 

Nu ska jag bara hitta partners till Marie (fast de e lite på g), Evelina och Niclas. Fast Niclas och Marie ska ju gifta sig enligt Åke. Annars har vi ju alltid den där Cropiern som Johan har lagt en död/runka förbannelse på... jaja de är mycket tankar som rör sig i huvudet...



För typ 1 och 1/2 år sen


Tröttis

Eloisa var här igår natt och sov. kändes som den gamla tiden på Gamla (hihi). Tänker lite då och då på när vi bodde i gamla. jag och Malin och grabbarna. Hur jävla sjukt det var och sitta uppe och bara snacka skit hela nätterna långa. Hemskt nog sa vi alltid samma sak om alla samma tre personer men mysigt som fan var det. Saknar Emil och Sebbe och vårat skit snack :p


(Inte Gamla men huset jag bodde efter Gamla dock inte lika snyggt som Gamla)

tell me something good...

jag kan inte få vegetarisk mat att smaka gott. tyvärr är de det enda vi har här i partille och eftersom jag spenderade mina sista pengar på ett par kaninöron igår så får de lov att vara. Jag är alltså pank. senaste gången de hände var jag nitton år och skulle hjälpa robin åka hem till Borlänge. stor chock då och stor chock nu. Jag har fan inte ens råd att åka till bibban och låna någonting. tack gode gud för mammas godhet. Längtar tils den 25 juli...

Spricka i tanden

usch va ont de gör. och på torsdag ska jag låta någon som heter mattias rota i käften på mig. Så otäkt. Sen så bär veckan av, av rena farten. Jag ska gå på liseberg med hampus. ello kommer till borås och ska sova över sen ska jag till Beatrice och fira hennes födelsedag med en mysig middag i Dannike. Sen så kommer eva på lördag som sen fyller år på måndag som vi ska fira med lite grillning och på tal om födelsedagar fyller Sofie år på tisdag och då är det Reage fest med tjejerna samt en landvetterbo med motsats kön... sen får vi vila i en dag sedan bär de av till Varberg där vi med Malin plus the girls ska festa med wings n Wheels i tre dagar... Good dam vad livet kan vara rörigt... sen vet jag inte vad jag ska göra i tre veckor...  fast Niclas är ju ledig nästan hela vecka 30 och då får vi faktiskt se till att ta hand om honom. så de så

En gammal bild som jag bjuder på

tröttis söttis

kom hem efter en helg fylld med raggare, skratt och fylla samt lite oönskade flashing. Tror att jag sov 10 hela timmar när jag kom till partille. Jätte spännande.  Sitter och lyssnar  på mina gamla favoriter PetShop Boys som har världens lugnaste effekt. Försöker planera veckan. Ska försöka dra på bio med Marie och Niclas i veckan. kanske även marlene och evelina följer med. Annars ska jag leka barnvakt till brosan och följa med till Liseberg, jävligt skoj blir det alltid när jag och Hampen är där. Jag ska också försöka hinna träffa Märtha och Anna. Det är synd att man inte träffas så ofta men jag ska verkligen försöka nu när jag har tid.

Det är snart dags att tänka ut nästa steg i lägenhetsgrejset. Jag önskade att B kunde vara här och hjälpa mig med det men samtidigt så ska han ju på en av sina livs största äventyr och det är faktiskt någonting som jag verkligen inte vill stå i vägen för. Men jag har tur för att Sex and the city-gänget har lovat mig att hjälpa mig. Det låter kanske sjukt men det är någonting vi har börjat med. låt mig presentera castingen:

Carrie            -  Sofie (Bloggarnas drottning som alltid har bra råd att komma med)
Charlotte      -  Marie (Pryd men genom snäll människa)
Samantha    - Evelina (Säger alltid vad hon tycker. Samt skäl man inte få skriva på internet. Hihi)
Miranda        -  Danielle (Rött hår, förnuftes röst och att jag ska flytta till trollhättan men jag tror faktist att den största skälet till att jag blev castad som henne var hur Björn ser ut) 
Anthony       - Niclas (Jag vet inte vem detta är, Anthony alltså)


Glad men ändå ledsen

Jag ska åka iväg till Ljungskile idag och bli körd till västerås av en privatchauförr som Micke har fixat :p Hihi nej riktigt
så glammigt är det inte men en tjej kan l drömma? Vi ska faktiskt bara åt samma håll. Jag ska åka till Västerås och ta hand om Marie. jag tycker det ska bli jätte roligt men det är sorgligt med tanke på att jag missar Arvika och Tuva och Eva. Jag kommer få göra upp de här big time...

How to look good naked.... Såg de programmet nyss. snacka om en energi och självförtroende kick. Älskar älskar älskar de programmet. Önskar att de kommer till sverige för då vill jag absolut vara med. Jag trivs verkligen inte att vara naken (egentligen)

Kärlek på er alla

förändringar...

för ett år sedan hade jag helt andra prioteringar. För ett år sen var jag på Bokenäs och jobbade som den mest värdelösa servitrisen någonsin och hade typ bara telefon bråk med Björn att se framemot på kvällarna.

Nu känns mitt liv mer levande och jag känner mig mer älskad. och allvarligt så tror jag att det beror på att jag släppt
teatern på en seriöss nivå och börjat säga mer vad jag tycker än att anpassa mig till: regisörrer, kollegor och knarkare (ni vet vilka ni är om ni inte gör de är de nog dags att skruva ner på pillren)

jag vill verkligen kasta underbara kyssar till mina kompisar som trots att vi har bara känt varandra i typ ett halv år har vi kommit varandra så enormt nära och jag får så fin kärlek från dem att det är de som gör att jag skimrar.

tack tjejer


Härlig dag i Öjersjö

Det kan man inte tro men de har jag faktiskt haf. Paddlingen var så jäkla skön så jag fortfarande mår hur bra som helst av den och så har jag fått så mycket kärlek från alla mina underbara vänner. Enda problemet är att jag fortfarande är lite tjunky så jag blir inte bra på bilder. men om de är lyckans pris så nöjer jag mig med mitt hull...


RSS 2.0