I 39 m2

Idag har jag verkligen inte haft för mig någonting. Jag har frossat i mig allting som tv8 hade att erbjuda och har verkligen känt mig så deppig när Enkel Biljett visades. Det är så jag skulle vilja lev amitt liv. när jag var 17 så hade jag en dröm att öppna ett hotell och Andie och Marie hade en sån glöd ovh var så underbara. Jag ville vara deras ofödda barn. Dagens kost har bestått av knäckebröd och pomfritte. har inte ens orkat palla mig ner till affären och nu är det stängt. Jag skulle verkligen inte passa som ensam människa. Jag har inget go i mig när det bara gäller mig själv. Jag kan ha värsta soffpotatisen brevid mig och då komma på hundra ideer om vad vi ska göra. Men när det bara gäller mig själv så stannar världen. jag behöver verkligen skaffa vänner i T-town. sommarens projekt!

Sista natten med tjugotvå-åringen

Det är faktiskt sant och det kommer aldrig tillbaka igen. Väldigt otäkt! Bah! jag blir äldre! Jag har satt upp en gräns för mig själv. Runt 25 ska jag ha ett jobb och ett barn på G. Jamen jäklar det är ju snart? kan man inte skjuta upp gränsen? Jag är ju alltid sen liksom... Hihi rolig ångest!

Det som är bra är att jag har björn som är så mycket äldre. Det är nog det bästa med honom (näää va sa jag?) Han är inte så mycket äldre men jag har alltid varigt fixerad vid ålder vet inte varför. "Dumpade" Manne för att han var ett år yngre än mig (skäms än idag för det). 

I alla fall så har jag haft en sån underbar dag (förutom när jag tog Sofie till sjukhuset). Jag hade världens skönaste sovmorgon där jag smsbombade Björn som jag visste inte hade några sms pengar att skicka om allt möjligt nonsens... till slut så blev det inte ens riktiga ord. Lovely! Till denna trakasering av en stackars filmarbetare så satt jag och tittade på Leila bakar "jul special" jätte konstigt men jag kände för det so what? Sedan en lång och skön promenad till skolan för att jobba sen till sjukhuset med en panikslagen Sofie. Det var faktiskt ganska otäkt men snabbt gick det. sen hem och åt fiskbullar och potatismos... så gött! Sen tillbaka till stan för att spela biljard med E och Sofie. Sofie vann 2 gånger och jag och E vann varsin gång. Nu sitte rjag på skolan och väntar på att drömmarnas prins ska komma till Borås plus att jag inväntar den nya dagen...

 Jag vill gifta mig med denna kvinnan

finaste dikt

Jag och Björn hoppade festen i Karlstad pga våran bristande ekonomi men jag hade tur och fick en dikt från min
favorit Henrik:

Att rimma är svårt, o man riskerar SKÄLL och en SMÄLL
Men knappast från Dej, min favoritflicka som är så SNÄLL
Dock vet jag ej om du är här IKVÄLL
Va gör du? Hemma i BORÅS
och matar en GÅS?
Nä, ta med dej nallen och kom HIT
Vi behöver dej, för o reda ut all SKIT
Nä, jag känner inte många som är så FIN
Vill ju ha dej här, Danielle RODIN



Dunder Dannie

Har suttit och kollat på vårens kommande trailers och den som suger hårdast är: Robin Hood. För er som någonsin läste böckerna så är Robin Hood en snubbe som inte ger sig ut i strid om han verkligen inte alls måste utan han är en simpel inbrottstjuv med lite mer charm än de andra... till och med Disney fattade det. Komigen?
Jag var förbannad på att det hade gjort en action film av Sherlock Holems där enligt min åsikt huvudrolls innehvaren borde ha spelats av Jack Davenport. Varför? Jo för att han ör smart, smal, lång och charmig. Bra val när det gällde Wattson dock! Surt att det måste göras överdriven action av allt så fort de hittar en ny bok i biblioteket.

Kick ass har kommit och kostymörrerna ska ha ett bravo. Mycket bättre än Spiderman, Nightrider, Stålmanne och Batman. Bra musik, tråkigt att språket är så vulgärt. känns som de bara lägger in ord för att få folket att ropa: YEAH! Svära görs när det behövs inte för att öka ens status. 


hållyxa...

Jag har sett hela västra sverige idag på sex timmar

yea we are going around places...

Hej tjoff!
Idag har marie varigt hemma hos mig och vi har tittat på tjockisar på biggest looser för att sedan äta nötter. Sedan gick vi till skolan men stannade upp för att köpa hårkliare på knalle presenten. de är underbara och kostade bara 15 kr. Lovely. Sen har vi vart i skloan.. jag har gjort nada och marie har jobbat på bra... Sen var vi på den nya biban och lånade filmer. Jag ska se tokyo godfathers ikväll nämligen. Jag måste försöka arbeta men de går liksom inte.

kram Dannie,


PS: Min pojkvän håller på att rädda världen. vad gör din? DS.

RSS 2.0