YABADADOOOO

Idag är de fest och så jävla underbart. behöver detta, behöver vara med mina underbara kompisar. Är så glad att Beatrice är med och festar. Saknat henne så mycket. Ska bli spännande att se vad alla andra kommer att vara. Älskar alla och vill festa snart... kram

I stayed under your pourch because I love you...

Vi såg Up! 3d igår och den var så bedårande. Jag och Björn satt och fnissade hela tiden. Stor rekomendation. sen "råkade" jag få med mig mina 3D glasögon och jag är så het i dem. Jag vill ha såna slags bågar. Idag är både jag och Herrn i huset lediga så vi ska åka till vänersborg på secondhand och sedan till Överby och leta efter skor till honom och till mig om vi hittar några sen ska vi nog äntligen gyma... men nu har mitt livs kärlek gjort gröt....

älskar er


depirtion stiger hos oss

Det är lite sjukt när man måste ta ledigt från skolan för att kunna plugga. idag har jag fått gjort massor i alla fall så det är skönt. tyvärr är jag inte hemma i mitt sköna nästa i trollhättan utan i partille men idag åkte mamma, kojan och hampen till landet så det har gått bra att jobba de senaste timmarna. Har sådan stor ångest för min kropp och min personlighet. det är jätte sjukt. Vill bara gå ner 40 kg, skaffa bröst och vara så soligt underbar att alla säger: Dannie? hon skulle aldrig skada en fluga. She is lovely...

kräks på min gamla pyjamas vilken fjant jag är

förbannad...

allvarligt talat....

Jag har ett kompisgäng på 3 tjejer som jag älskar till bitarna. Vi är alla lite crazy och kan dricka ganska mycket, vi skrattar högt och kramas massor. tre av oss har pojkvänner. Dessa tre killar ser väldigt olika ut och gör väldigt olika saker till vardagen. Dessa tre killar är inte heller ovana till begreppet alkhol och kan dricka mycket. Så ja vi festar och vi kan festa hårt. 

Låt mig nu berätta vad de tre killarna har gemmensamt... Det är väldigt lugna och kan tänka och är extremt osjälviska... Och vad har vi fyra tjejer gemensamt? Jo vi pluggar alla till pedagoger för mindre barn tyvärr inte lika lugna som de tre underbara pojkarna men väldigt osjälviska. 

Så.. och snälla försök att förstå, människor, om ni sätter oss 7 människor i ett rum på nyår tillsammans med ett litet barn tror ni verkligen att vi kommer supa till och... ja jag vet inte... slå barnet, ge barnet en konjak? ÄR NI DUMMA I HUVUDET? 

 

come on, come on, turn a little faster. The world will follow after...

Så glad... kan inte säga hur snabbt mitt humör vände. Började med att Toni ringde och skulle lämna tillbaka bilen så jag var tvungen att gå ut och visa vart vi hade parkeringen. Det gjorde så mycket att bara gå ut och prata med en människa och sen så ringde jag E och vi bara tjattrade på. Nu har jag solskens humör... lovely...

Älskar världen...

Come on, come on
Jump a little higher
Come on, come on
If you feel a little lighter
Come on, come on
We were once
Upon a time in love


Good morning sun, the earth says hello

Fick en jätte god middag tillagad till mig igår av min p-vän. Sen såg vi på The boat that rocked. och jag började allvarligt böla i en av scenerna. Fan va bra den var. Idag är jag ensam. Han är på praktik i göteborg så det blir plugga och gymet.

I gotta a feeling...

Lite trött... har äntligen rakat benen för att jag vill ha en kniv nära benen inte för att jag faller för något sjukt kvinnosyn som säger att kvinnor ska ha slanka ben medan män får ha hur mycket hår som helst. Nej jag gillar att ha vasa saker längs min kropp.

Har haft en me-kväll. Killen har varigt och sett på svensk ångest premiär. Jag klarar inte av sånt så jag fick stanna hemma och tur är la de? Nu har jag faktiskt fått plugga en del vilket känns skönt. Imorgon blir det att kopiera mycket saker för i helgen ska det verkligen jobbas.

Jag har verkligen så fina kompisar i Borås. Jag är så lycklig och ha dem. Känns som mitt liv blev snäppet underbarare när jag började på högskola och tur var la de?

men jag är lite trött


Two fat ladies

De flesta vet la att jag är hooked på engelsk tv och jag älskade verkligen two fat ladies när det gick när jag var liten. Så glad att det går igen...

Okej lite förbannad på vissa människor och eftersom jag inte får lägga ut bilder på vem jag vill får jag säkert inte heller nämna vem jag vill... Så egentligen är det väl helt onödigt att jag säger/skriver detta men:

FÖRSÖK ATT FÖRSTÅ DUMMA GRIS
Ingen nämnd, ingen glömd... alla glada

Hihi
det var skoj. Jag önska att jag kunde vara lika snäll som jag önskar men det liksom funkar bara i 20 minuter oftast mellan klockan 02:00 till 02:20 på natten sen är det tillbaka till en längre lilla My karaktär igen...

Mer clementiner tack

Jag befinner mig just nu i Partille. Deras clemtine.förråd gick från åtta till noll på faslig snabb tid men nu är den slut tyvärr. Idag vaknade jag några minter försent så jag missade bussen blev skit sur.

Jag blev nog mest sur på att jag inte kunde sätta ihop en fin utfit. Jag satte på mig ett par blå byxor och en röd tröja och fråga min absolut sexiga men väldigt trötta kille om jag såg snygg ut. Absolut sa han så då gick jag til spegel och insåg att jag såg för jävlig ut. Gick tillbaka och hade en sån sur min så norrlänningen var tvungen att säga: "Alltså det matchar inte men jag ville inte förstöra ditt fina humör" Det är en snubbe som jag aldrig tänker fråga igen.

Nu är han på praktik i göteborg och det är la främst skälet för att jag är här. Inte är det för att lyssna på hur Hampus och Kojan sätter ihop ord med ordet bajs, det är flera timmars underhållning det där. Tydligen är Bajssnok det roligaste ordet.

Men allvarligt talat så är det roligt att träffa sin familj. Trots att det är väldigt konstiga så skulle jag inte kunna leva utan dem....



Brain betyder hjärnan i huvudet, boys betyder pojkar...

Tjaba...
Jag har en gång i tiden haft världens bästa självförtroende. Om någon inte ville umgås med mig var det deras lost. Jag saknar den tiden. Nu är jag ett skakande asplöv så fort jag ska träffa nya människor.  Björn och Toni skulle iväg och basta med en av deras klasskompisar. Egentligen vill jag jätte gärna, gin och bastu är sköna minnen och gör processen snabbare.

Men... Trots att jag har bastat med Björn och Toni typ hundra gånger blev jag så här: Å nej kommer det en till människa. Oj vad jobbigt. jag vill inte visa mina ben. Sen efter många om och men så lovade jag Björn att komma efter de hade bastat. vad händer då? Jo efter hundra byten av kläder och tusen svärdommar över min fula kläder så var jag äntligen klar men är ändå inte riktigt sugen bara för att jag är rädd vad folk ska tycka om mig... en bart över mitt utseende.

Allvarligt! jag brukade häckla såna här tjejer när jag gick i grundskolan... Vad har hänt med mig :p ? Allting är rätt komiskt och blir med komisk när jag har galenskaparna i högt talarna...

Grisen i säcken kom ut....

<-------- Från tiden man inte brydde sig...

Börja rök när du är 23

Det känns som att det har börjat gå lite för långt det här med studierna. Vi måste alltid prestera och alltid lämna in arbeten. det känns som om man inte hinner lära sig någonting eftersom att allting händer så snabbt. Det känns som att det enda sättet att klara sig är att fuska sig lätt igenom allt och även då måste man jobba som en jäkla tok. Jag har lite ångest eftersom när jag kommer vara klar kommer jag vara 24 going on 25. I mina ögon är det ganska gammalt. Jag vett att min sambo ligger på de talen men det går verkligen inte att precisera om Björn är en ungdom eller en vuxen. han är verkligen one of a kind.

När mina föräldrar var 25 hade jag redan tillverkats och åkt ur ugnen. Mamma var klar sjuksköterska och pappa klättrade på den stora Volvo-stegen och vad som hände efter de är liksom historia. Jag vill kunna resa och göra massa häftiga saker men samtidigt är jag så himla rädd att föda ett handikappat barn. Missförstå mig rätt om jag hade fått t ex ett förståndshandikappat barn hade han/hon ändå varigt min stora värld men har liksom redan åkt de tåget. När jag var sex år föddes Hampen som har autism och fick en one way ticket till att vara mammas centrum och även idag 16 år efter så är han fortfarande det. Min mamma har varigt fantastisk med honom och legat i som en djävel för att han ska få de bästa kontakt personerna, vara på kortids och har den bästa skolgången. Därför kommer min brosa någon gång klara sig själv men det är bara för att mamma kämpar 230 % varje dag. Och som sagt var missförstå mig rätt: jag älskar min bror (älskar min lillasyster med) men jag hade inte viljat vara mor till min bror.

För många år sedan i Alingsås. Hampen är typ två huvuden

längre än mig nuförtiden och jag är lite smalare HA


God natt världen

Min feber har gått upp. Marita tror att jag blev sjuk igår när jag lämnade ut min jacka till ett barn när det var kallt i skogen och det stämmer nog, fast jag har inte haft någon snuva. Jäkligt ont i magen däremot så med ganska stor säkerhet kommer jag inte komma imorgon. det suger för den andra gruppen har gjor en jäkla bra planering och det hade varigt skoj att opponera. Men nu är det jag, Björn och Ramesey som gäller.... 


Skit i jointen... ät ost istället...

Så jävla trött. Jag somnade medan B satt vid datorn och jobbade har typ aldrig hänt. Låg och såg på en Herrans liv som trots att den är kristen så är den jäkligt bra rent comedia d lart- mässigt. Av någon väldigt konstig anledning så saknar jag Tartuffe-spelet väldigt mycket. önska att vi inte hade haft den storm vi hade under den tiden. Jag kunde inte prestera så bra på grund av att jag hela tiden tänkte på min pappa och hur jag saknade honom. Plus att min självkänsla låg i botten. Men ändå när jag tittar tillbaka så var det ett mäktigt skådespel som jag Jens, Bekka och Robin satte upp och vi var duktiga. det känns coolt att säga så i efterhand. 

Idag är en ledig dag... eller ja ledig och ledig.Ska plugga men det känns bra. sitter bara och väntar på att Emmerdale ska börja och sen kan jag ta itur med plugget. jag har verkligen spårat in mig på brittiska serier. Cuoplings och cold feets ligger väldigt högt på listan. Det börjar nästan bli så att jag överväger att åka till Storbrittanien istället för Portugal nästa år men vi får se vad det blir av det.

Som ni säkert kan läsa på Sofies blogg så är Oktober den månaden flest människor går isär. Mitt råd till dem är att äta ost. Undra vilken månad som flest människor blir ihop. Gissar på juli. Det låter som en trevlig månad... 


In case of what?


Var det fel av mig att lägga upp den förra bilden?
JA, fast jag trodde att jag hade den ena föräldrens godkännande (tydligen inte rätt förälder dock) men jag ska ändå respektera om en av föräldrarna inte godkänner. Jag borde veta bättre. 

Gör jag detta för att vara elak?
JA, för att jag är så jävla trött på att se Sofie må dåligt på grund av någonting som inte behöver vara. Jag kommer säkert få hemska kommentarer för det här men jag bryr mig inte....

Säg någonting jag nu har gjort fel... In case of


Hej hej hemskt mycket hej

Det var en gång en gubbe alltid glad och snäll
Som aldrig nånsin klaga över nåt

När dörren slog igen och gubben fick en smäll,
log han milt mot dörren och sa tack.
Han sa: Hej hej hemskt mycket Hej


Japp idag är förlovning det stora ämnet.
Jag tror jag satsar på bunjehopp istället. Det känns nog mer i trosorna.



RSS 2.0