En lugn kväll

Idag har varigt ganska stressigt. Först så träffade jag Johan, Lisa och Nicklas och käkade på Tellus där av någon helt sjuk anledning så åt jag inte upp mina pommefrites. Lisa blev häppen men jag blev det ännu mer. Det verkar som om det börjar funka det här med den konstiga dieten trots att jag fortfarande har en stor belastning och det är tyvärr alkoholen. Men jag har fortfarande regeln: drick aldrig ensam vilket jag håller mig till. Solo-drickning är patetiskt. (Sorry 1/3 av världen) Men det verkar som vi jämnt springer på fest vilket är underbart. Festar mer än vad jag gjorde i molkom och det tror jag nog att alla som har gått i molkom (speciellt de som gick 06/07) att de är ganska farligt. Fast jag har skoj och kommer sluta när jag har fyllt 25.

Sedan efter vi hade käkat åkte Johan hem till Götet. sedan träffade vi Marie och traskade till skolan för att plugga. Fan va dryggt det är. Dumma Sofie kom inte... Hon är lat :p Den sista timman satt vi typ och bara sa massa konstiga ting. jag använde Carlings bok som huvudkudde. När klockan blev 17:14 släppade vi oss äntligen där ifrån med inget egentligen gjort men vi hade ju i alla fall varigt där och det måste ju räknas som nåt eller hur?

Ikväll skulle jag egentligen på en Mary Kay-fest hos söta Kerstin men eftersom jag kom hem vid klockan sex sa min kropp nej. Så jag och B såg på WallE vilket verkligen insperade mig till bantning. Väldigt söt film annars. Jag hintade en liten Woddy Allen i Walles karaktär. Jag är typ romantisk som Walle och B är romantisk som Eve. Fundera ut den ni. 

Vi har det faktiskt rent i vårat kök och det är tack vare min underbara lurv. Jag diskade faktiskt också lite idag men inget emot den stora disken han gick egenom igår.

Berlin... vi ska till Berlin och med tar vi oss Anna H /den förtjusande, Emil G R/ Masterbrain, Kalle "Girls just wanne have fun" Wallen samt the girl from Uppsala: Anna O. Ska bli skoj men de är ett sånt jäkla problem med resebiljetter. Kommer att bli intressant.

Imorgon blir det grillning hos Marie med massor av folk och mycket korv. Vet inte om vi har pengar att spendera på mat?

Kram alla underbara ting...

Åldersnoja

Imorgon blir jag äldre. helt sjukt. Vad har jag hunnit göra under detta året? Har skaffat många vänner och gjort ett karriärrval. Att jag lämnade teatern har faktiskt känt skönt. Jag orkade inte med pressen och människor som efter ett tag blir för själv egosistiska och tunnelseende. Jag har inte lika stor kraft att kunna se igenom det. Trött på att vara självisk och sjävlgranskande. Teatern kommer alltid att finnas där- Speciellt Pitas Shillingar och Pita och vårat tio års projekt. Mest av allt tack till Rebekka o Siri som är den som var med mig under alla tio år. Sedan finns ju min älskade lilla syster Märtha. ,men det här är inte en good bye forever, Det är mest good bye molkom-elakheterna. Jag behåller de jag vill och lämna otrogheten och elakhetens spår bakom mig.  Däremot finns det vänner därifrån som aldrig kommer att släppa.  ja det här inlägget tog ett konstig vänding... men men...

Ovanför: Victor, Marlene och Märtha

Today

Idag lekte vi med burkar och försökte göra kretslop. Vi är naturtöntar tydligen. Jag fyller 22 snart det är typ deprimerande. jag har inte så många människor som är äldre än mig än vad jag är van att ha runt mig. Är ju van att vara yngst eller ja... vara äldre än sebbe men de räknas typ inte (HAHA) Nu ploppar de up av nya människor som alla är yngre än mig. Hemskt. Tur att man har en gammal gubbe till sambo då.

Nu ska jag och Evelina ha förfest hemma hos mig och sen sticka ut. Sofie kommer också och har jag tur så kommer också Johanna. Sen ska jag försöka flirta till några till. Om jag har riktigt tur kan jag locka lil Ohlström från uppsala ner hit.

Nu ska jag ha lite allmänbildning med er alla.


HÄST


ÄLG
 




Och som mina vänner från Katrineberg skulle säga: Så e de med de och så e de ba!



Min gud!

Min gud kommer till Göteborg... Jag snackar Eddie Izzard... Ni som inte vet vem det är kan skjuta er själva... Älskar vad än han gör....

 

Hässleholmen

vi städade äntligen klart i kullagatan och jag hade slarvat bort nyckeln. vet ni hur man visste att det var mitt? För det är bara jag som tvättar i detta förhållande. Yeay kvinnorättigheterna... existerar inte här. sen hittade vi nyckeln i ett par av mina byxor så ki för mig. Nu är vi framme i alla fall i vår nya lägenhet. Först av allt blev datorn uppsatt och sedan så började vi vårat jätte härliga maraton av How i met your mother.. som i can add is so much better then freinds... inte bättre än cold feets eller couplings men go USA.. ni kan...

RSS 2.0