Som att krama vatten ur en sten

Sitter med opponering och försöker få ut så mycket som möjligt av pappret. Allt det här känns så onödigt. Hur kan detta hjälpa oss att bli bättre pedagoger? Ousch... Annars är det en väldigt lugn dag idag. städade så mycket igår att det knappt behöver göras idag yeay!

mitt brev till facebook och mitt nya liv

Hejsan alla vänner och bekanta!
I fredags befann jag mig på en fest där de naturliga ämnet kan man ha ett socialt liv utan facebook diskussionen yttrade sig. Nästan alla på festen ansåg att nej det går inte. Facebook är till vår fördel för att hålla sig social. Jag kan minst säga att jag mådde ganska dåligt av det resultatet. Så är det. Jag befinner alldeles för mycket framför Facebook och jag har insett att det tar för mycket tid från mitt riktiga liv samt det är inte så här jag vill ha kontakt med människor. jag vill hellre att någon säger personligt till mig: "fan va bra du gjorde det där, Dannie" än att någon trycker på Like-knappen. och jag gillar verkligen inte att folk vet massa grejer som egentligen bara är struntsak. typ att jag står och diskar eller att jag hatar senaste skoltentan. Om jag någonsin känner för att skrika ut det så kommer jag säkert att göra det.

Jag tänker med andra ord lämna facebook vilket kanske kommer göra mig till en outcast, har en del kompisar som inte har facebook. Sen har jag faktiskt en del kompisar som har facbook men bara kollar det en gång i månaden vilket är egentligen hur jag skulle vilja leva mitt liv men inser att jag inte har den kraften att motstå att gå in femhundra gånger per dag. Jag är snart klar med min lärarutbildning och kommer efter den påbörja ett jobb vilket gör att jag kommer jobba ca 40 timmar i veckan. de andra timmarna vill jag inte spendera framför datorn, jag vill träffa människor och uppleva saker istället för att läsa om saker. Jag inser att jag på detta sätt kommer att tappa kontakten med många av er vilket gör mig lite ledsen men jag tror att jag kommer få mycket mer ut av det här. Kom ihåg mig när ni ska dra ihop till fest!

Men jag kommer ger er min mail: rodin_girl@hotmail. och ni som vill veta vad jag har för mig får mer än gärna skriva till mig, jag kommer skriva tillbaka. Jag kommer även kanske dra igång min gamla blogg: Danniedudd.blogg.se för att jag älskar att skriva om mig själv. så titta gärna in och skriv en rad där istället. Ni som vill kan gärna maila till mig för att få mitt telefon nr. Älskar att prata i telefon. Så efter nyår kommer jag att avsluta mitt konto. så jag hoppas att innan dess kommer de som känner att jag är mer än en Wall att titta på hör av er på nåt sätt. Kanske har jag tom inspirerat fler till att göra saker av sitt liv. Jag vill tacka alla för alla vackra bilder jag har fått ta del och fina kommentarer ni har skrivit genom åren. Men nu är det dags för mig att göra nåt annat. Kram på er och kom ihåg att vi alla är vackra individer som bara har ett liv.

Kram Dannie vem vet kanske jag kanske startar ett nytt konto när jag har tröttnat på min alternativa livstil?

RSS 2.0